BOOBOBLOG

Siden 2005 har vi hjulpet tusinder af Working Holiday Makers fra hele verden med at sikre kortvarige sæsonopgaver i Hakuba, Nagano, Niigata, Hokkaido og Okinawa.

Vores blog dækker emner fra at bo og arbejde i Japan, til rejser og japansk liv generelt. Vi håber du nyder vores indlæg!

Facebook

Hold dig opdateret med alle vores seneste nyheder og Japan-relaterede oplysninger via vores Facebook-side!

Youtube

Se videoer fra vores tidligere medarbejders videokonkurrencer, vi kører hvert år!

Overvejelser om min arbejdsrejse i Japan

Af Jessica.

Siden den dag, jeg forlod mit hjem og landede i Japan, har intet nogensinde været det samme.

Jeg havde aldrig rigtig nogen mål, før jeg tog til Japan - ideen om bare at besøge Land of the Rising Sun havde været en drøm. Men på en eller anden måde endte jeg med at leve, arbejde og blive en del af det japanske samfund, da jeg ansøgte gennem boobooSKI og befandt mig i en vinter med endeløst pulver.

Jeg rejste alene til Japan og rejste tilbage med utallige nye venner fra hele verden. Jeg kunne næppe tale 'arigatou gozaimasu', men alligevel i slutningen af ​​mit eventyr i Japan havde jeg samtaler og lo sammen med mine nye fundne japanske og tosprogede venner.

Jeg har aldrig skiftet eller vokset så meget, som jeg gjorde i min tid som en del af mit arbejdsferievisum.

Jeg tror, ​​at udfordringerne ved at arbejde i udlandet i et land med en sådan anden kultur, sprog og arbejdsmoral har en måde at få dig til at vokse og opdage dig selv.

Jeg var faktisk en meget genert person, før jeg tog til Japan, hvor jeg undgik introduktioner med nye ansigter og akavet samtaler. Men at rejse alene lærer dig at være udadvendt, når du ikke er det - at skabe venner på få minutter og uforglemmelige familier om uger.

På min skisportssted oprettede jeg en familie og fandt et hjem i de tre måneder, jeg boede. I slutningen af ​​sæsonen, hvor vinteren smeltede til foråret, brød jeg mit hjerte til at forlade. Udenlandske medarbejdere og japanske både græd i gruppeklemmer og delte de sidste snowboards ned ad bjergene side om side. Vi lovede at mødes igen. Og det gjorde vi.

Efter at jeg var færdig med min skisportsaftale rejste jeg Japan med venner, havde husgrillfest - japansk stil og fandt nyt arbejde i Tokyos bys vanvid. Jeg havde så meget tillid nu, at det var ubesværet at finde nyt arbejde, når jeg engang var en gruppe nerver. Jeg havde endda et jobinterview på japansk en gang (min ven hviskede over skulderen, da jeg trak blanke udtryk til stemmen i mit øre).

Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke engang forstå, hvad jeg har opnået, og hvordan mine oplevelser ændrer min verden så meget. På en måde blev snowboarding den fysiske repræsentation af, hvordan jeg fortsatte med at gå videre; spiser sne hver morgen for at arbejde, da jeg gled ned ad bjerget på min bagside og ikke ombord og derefter for at glide hen over skinner og nedbrudte hoppe, som jeg endda tarmene til at forsøge.

Jeg forlod Japan på min sidste dag af mit visum på arbejdsferien med udfordringen at vende tilbage. Jeg arbejder nu hårdt for at spare penge for at vende tilbage med håb om at studere på et japansk universitet. Det er svært at være væk fra et sted, hvor jeg voksede til at kalde hjem, men jeg ved, at det hele er midlertidigt lige nu. Jeg er heldig at stadig have de venner, de mødte, som jeg skriver til dagligt, tale med og praktisere japansk og endda mødtes igen her i Australien, da de tog deres egne arbejdsferieeventyr.

Nogle mennesker opdagede sig selv, mens de rejste, og hvad de ville og tog deres drømme tilbage til deres hjem. Jeg opdagede, at mine drømme lå uden for min egen velkendte baggård.

Interesseret i at gøre en Arbejdsferie i Japan? Arbejder i Resortjob i Japan er den bedste måde at starte dit eventyr på. Vi kan finde dig et job bedst Ski og Beach Resorts rundt i Japan, lever dig til din udvej og support dig 24/7, mens du er der. Ansøg online dag!

Uanset hvad dine planer er, er vi her for at hjælpe. Kontakt os når som helst.

LÆR MER OM BOOBOOSKI